Spalatorie de ultima generatie in Catelu

05.02.2019

O spalatorie demna de secolul in care traim , moderna si unica , fiind a doua din regiunea Bucuresti - Ilfov . Spalatoria se afla in localitatea Glina , in Satul Cațelu , pe strada Uzinei Nr.31 ,la 50 de metri de iesirea pe A2 . Clientii beneficiaza de preturi mici si rezultate mari , Exista 3 programe de spalare , unul pentru masini putin murdare , murdare si foarte murdare . 1

Primul pas este cel de a merge si cumpara jeton , da ,jeton , deoarece programele de spalare sunt puse in miscare de introducerea jetonului cumparat . Un jeton tine 1'40 min si costa 2,50 lei , astfel cu 4 jetoane poti face luna masina ! 

Spalatoria functioneaza cu o tehnologie avansata , avand incalzire in pardoseala , 4 boxe semaforizate de spalare , folosind un detergent de buna calitate si apa calda la curatare .

De retinut este faptul ca spalatoria are program non-stop , pe orice vreme , in orice zi !


Cum a inceput totul ? 

,,Afacerea a inceput in anul 2006 , cu bani luati credit de la banca , si masinarii la mana a doua . Am visat de la bun inceput , sa am masini de echilibrat si utilaje din service-ul de roti performante . In martie 2007 , am simtit ca pot mai mult si am accesat o refinantare , am avut noroc , Dumnezeu mi-a ajutat , afacerea a mers bine iar eu am muncit cot la cot cu angajatii mei . Nici in momentul de fata nu ma consider un patron , ci un angajat , coleg al baietilor din service. 

 - a declarat Augustin Grigore , antreprenor al Augusta Wash

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți