Povestea ,,Ziarului de Glina "



Aceasta publicatie , a aparut din nevoia de informatii si a surselor de informare in localitatea noastra . Vreme indelungata locuitorii Glinei , nu au avut acces la informatii despre proiectele realizate . Scopul Ziarului de Glina , este tocmai acesta , de a produce articole informative despre lucrari , evenimente si alte stiri ce au loc pe raza localitatii si nu numai .


Proiectul a prins contur recent , in acest an (2018) fiind anul aparitiei primului articol despre localitate


Cand vorbim de Glina , vorbim de o localitate cu aproape 10.000 de locuitori , populatie semnificativa unui oras . Dar pentru a face pasi spre dezvoltare trebuie sa avem o infrastructura buna in toate domeniile : un sistem medical bun , scoli si gradinite noi cu spatii amenajate pentru elevi , drumuri bune , dar si un acces la internet respectiv acces la informatii si platforme de informare cetateneasca moderne si rapide . 


Informatiile lansate in mediul online , sunt cele mai benefice , ele circuland rapid pe retelele de socializare unde noi sunt-em prezenti , astfel urmaritorul se poate informa rapid despre tot ce se intampla in localitate . 


ECHIPA NOASTRĂ

Sectiune indisponibila , ne cerem scuze pentru neplacerea produsa !


Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți